Hvad kan du forvente i et forløb hos mig?

Ved at vælge mig som din kostvejleder, får du en plan som er tilpasset dig, dit liv og dine behov, udfordringer samt ønsker – alt afhængig af om det er vægttab, en egentlig sygdom eller symptomer.

Du får en komplet oversigt over, hvad der er godt at spise, hvad der bør begrænses og hvad du bør kigge efter når du er ude at handle. Intet er forbudt – men det handler om balance. Derudover får du personlig plan med din tallerkenfordeling, konkrete forslag til hvad du især bør vælge af fødevarer, opskrifter samt redskaber til dig, tip og gode råd som er tilpasset dig, dit liv og det du ønsker. Er det til vægttab – kan opskrifter være med kalorieberegning. 

Jeg kan naturligvis ikke gøre arbejdet for dig – men jeg kan hjælpe dig godt på vej og guide dig. Også hvis det hele bliver lidt svært!

Gennem et uddybende spørgeskema, hvor du vil blive spurgt om en bred vifte af ting, 3 dages kostregistrering samt en personlig samtale – tilrettelægger jeg en plan til dig.

Du kan vælge mellem en egentlig kostplan eller en plan med inspiration og en masse forslag til kosten. Jeg anbefaler altid, at lave en plan med inspiration. Du skal lære at sammensætte din mad og det kan tage tid. Det løser en 14 dages kostplan efter min overbevisning ikke. Er det til vægttab –  kan planen være med kalorieberegning.

Hvad enten, det er nogle ubalancer i kroppen som viser sig på forskellig vis eller hvis du ønsker et vægttab – kan jeg love dig, at jeg er meget engageret i, at du når dine mål og det du ønsker.

Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler sig set og hørt og at der bliver taget hensyn til specifikke ønsker eller udfordringer!

Vi er alle forskellige – og hvad der virker for mig – virker ikke nødvendigvis for dig. Derfor sætter vi sammen en realistisk plan for, hvordan du bedst opnår det du ønsker.

Et ønske om at ændre på sin kost og livsstil er en proces som kræver tid, viljestyrke og ikke mindst tilvænning. Ved at have mig ved din side til at guide dig og hjælpe dig med de udfordringer du møder – bliver det hele lidt nemmere.

Jeg har naturligvis tavshedspligt!

Du kan vælge mellem forskellige forløb alt efter dine ønsker og behov – læs mere under forløb.