Hvad kan du forvente i et forløb hos mig?

Ved at vælge mig som din kostvejleder, får du en plan som er tilpasset dig, dit liv, budget og dine behov, udfordringer samt ønsker – alt afhængig af, om det er vægttab, en egentlig sygdom eller symptomer du henvender dig med.

Jeg kan naturligvis ikke gøre arbejdet for dig – men jeg kan hjælpe dig godt på vej, guide og hjælpe dig med at holde fokus på din motivation. Også hvis det hele bliver lidt svært!

Det er altid muligt at tilrette planen, eller hvis du ønsker specifikke opskrifter.

Hvad enten, det er nogle ubalancer i kroppen som viser sig på forskellig vis, eller hvis du ønsker et vægttab – er jeg meget engageret i, at du når dine mål og det du ønsker.

Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler sig set og hørt, og at der bliver taget hensyn til specifikke ønsker eller udfordringer!

Vi er alle forskellige – og hvad der virker for mig – virker ikke nødvendigvis for dig. Derfor sætter vi sammen en realistisk plan for, hvordan du bedst opnår det du ønsker.

Et ønske om at ændre på sin kost og livsstil er en proces som kræver tid, viljestyrke og ikke mindst tilvænning. Ved at have mig ved din side til at guide dig og hjælpe dig med de udfordringer du møder – bliver det hele lidt nemmere.

Jeg har naturligvis tavshedspligt!