Vegetarisk og vegansk mad

Er du blevet interesseret i, hvad en mere plantebaseret kost kan gøre for dig og dit helbred? Eller måske er du blevet opmærksom på mere dyrevelfærd eller hvad det at vælge plantebaseret kan gøre for vores miljø? Vil du gerne prøve at indføre en eller flere kødfrie dage?

Hvorfor vælge mere plantebaseret mad?

Den plantebaserede kost vinder også frem i Danmark – og det er ikke uden grund.

Mange bliver mere og mere opmærksom på, hvad den plantebaserede kost, ikke kun kan gøre for vores helbred, men også for vores miljø og at vi som mennesker ikke behøver at spise animalsk.

Vi kan opnå større sundhed ved at vælge plantebaseret og det er absolut muligt at få de rigtige næringsstoffer gennem en plantebaseret kost!

Vidste du, at WHO har kød fra de firbenede – herunder især forarbejdet kød som nr. 1 på listen over kræftfremkaldende stoffer? Og ved at vælge en mere plantebaseret kost – så mindsker du din risiko for blandt andet diabetes, hjerte-kar sygdomme, forhøjet blodtryk og kolesterol , overvægt og nogle former for kræft? Der er masser af fordele – ikke kun for dig – men også for vores miljø og dyr.

Jeg kan hjælpe dig med at blive klogere på den plantebaserede verden og give dig lækre opskrifter og tip og råd til at skifte kødet ud – om det så blot er enkelt dag i ugen, til inspiration eller hvis du helt ønsker at gå i den mere veganske retning – så kan jeg hjælpe dig.