Plantebaseret mad

Er du blevet interesseret i, hvad en mere plantebaseret kost kan gøre for dig og dit helbred? Måske er du blevet opmærksom på mere dyrevelfærd og hvad det at vælge mere plantebaseret kan gøre for vores miljø?

Hvorfor vælge mere plantebaseret mad?

Den plantebaserede kost vinder også frem i Danmark – og det er ikke uden grund.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi spiser mere plantebaseret og flere og flere bliver opmærksomme på, hvad den plantebaserede kost, ikke kun kan gøre for vores helbred, men også for vores miljø, og at vi som mennesker ikke nødvendigvis behøver, at spise animalsk – og slet ikke fra de firbenede.

Jeg kan hjælpe dig med, at blive klogere på den plantebaserede verden og give dig lækre opskrifter, tip og gode råd – om det så blot er en enkelt dag i ugen, til inspiration eller hvis du helt ønsker at gå i den mere vegetariske eller veganske retning – så kan jeg hjælpe dig.

Vi kan opnå større sundhed ved at vælge en mere plantebaseret kost og det er absolut muligt, at få de rigtige næringsstoffer gennem en kost, hvor der er mere fokus på det plantebaserede, som smager super godt – og hvor du med stor sandsynlighed, næppe vil savne kødet.

Vidste du, at WHO har kød fra de firbenede – herunder især forarbejdet kød som nr. 1 på listen over kræftfremkaldende stoffer?

Og at ved at vælge en mere plantebaseret kost – så mindsker du din risiko for blandt andet diabetes, hjerte-kar sygdomme, forhøjet blodtryk og kolesterol , overvægt og nogle former for kræft?

Der er masser af fordele og det behøver ikke, at være enten eller.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale.