Vægttab

Hos Den Sunde Krop har jeg stor fokus på sundhed. Det handler ikke kun om tallet på vægten – men om at din krop er sund og i balance – og derfor er det ikke lige meget, hvordan du taber dig. Måske føler du, at du gør alt for at tabe dig – men det vil bare ikke lykkedes? Der kan være flere årsager til, at din krop ikke samarbejder med dig – det handler ikke altid kun om kalorier.

Et ønske om vægttab kan have flere forskellige årsager. Måske er det af helbredsmæssige årsager – for måske er du egentlig glad nok for din krop som den er? Eller også er det måske på tide, at du bliver glad for din krop og samtidig får et sundt helbred?

Jeg vægter højt, at vægttab og sundhed følges ad og at du igennem forløbet vil få indarbejdet gode og sunde vaner, som du kan fortsætte med videre i dit liv. Det handler ikke om enten eller – men om balance.

Ligeledes, at motion er noget du gerne vil eller gerne vil finde lysten til at ville. Hvis det i sidste ende er noget som stresser, eller det er noget som du tænker at du skal, bør eller burde – fungerer det sjældent og så er det vigtigere, at fokus er på en sund kost og en sund livsstil i øvrigt, fremfor at give op – og så kan det være det med motionen kommer senere.

Ved at vælge mig som din kostvejleder, vil du forhåbentlig blive klogere på dig selv, dine vaner og handlemønstre så du lærer at træffe de rigtige valg for dig – så du ikke kun får et vægttab her og nu – men et vægttab som holder!

Du vil blandt andet få en personlig plan – der ikke indeholder madplaner og kalorieberegning – men med gode og lækre forslag og opskrifter til mad samt konkrete redskaber til at vælge det rigtige for dig, dit ønske om vægttab og det liv du ønsker.

Det skal være realistisk og der skal være plads til lidt af det hele.

I mit 8 ugers forløb, vil jeg være ved din side til at guide dig – også hvis du falder i, motivationen svigter eller du står med nogle andre udfordringer og der er altid mulighed for at forlænge.

Læs mere om priser her

Vægttab hos børn eller jer som familie

Overvægt hos børn er meget komplekst og har stor betydning for dit barns sundhed og trivsel. Ikke kun nu – men også i voksenlivet.

Jeg tilbyder kostvejledning til børn og deres familie.

Det er forældres ansvar at lære sine børn sunde madvaner – og forskning viser desværre, at ca 70% af overvægtige børn, vil forblive overvægtige resten af livet.

Jeg kan hjælpe med at få indarbejdet sunde madvaner og en sund livsstil, så dit barn kan blive sund og normalvægtig.

Kontakt mig gerne og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe og hvad det vil koste.