Vægttab

De ekstra kilo kan have mange årsager. Det handler ofte ikke blot om, hvad du spiser – men f.eks. også om dine tanker om dig selv og din motivation. Vidste du, at f.eks. stress, alder og hormonelle forstyrrelser kan medvirke til de ekstra kilo, og samtidig gøre det svært for dig at tabe dig? 

Et ønske om vægttab kan have flere forskellige årsager. Måske er det af helbredsmæssige årsager – for måske er du egentlig glad nok for din krop som den er? Eller også er det måske på tide, at du bliver glad for din krop og samtidig får et sundt helbred?

Uanset hvilken årsag din er, så laver vi sammen en plan, som hjælper dig til at få den krop og/eller det sundere helbred du ønsker.

Jeg oplever desværre, at mange som tidligere har været i et vægttabsforløb og “falder i” – har en tendens til helt at give op.

Det er selvfølgelig muligt at lykkedes med et varigt vægttab – men som med så meget andet nyt – er det med kosten og vaner noget som kan tage tid. Derfor vil jeg gerne væk fra den tanke om at give op, når det måske ikke lige lykkedes som du gerne vil det. Det er kun menneskeligt – og det handler mere om, at blive bevidst om, hvorfor det sker, så du har nogle redskaber til næste gang.

Jeg vægter højt, at vægttab og sundhed følges ad og at der er stor fokus på, at du mentalt kan følge med og din krop ligeså. Det handler om at få indarbejdet gode og sunde vaner, som du kan fortsætte med videre i dit liv.

Ved at vælge mig som din kostvejleder, vil vi b.la have fokus på dig, dit liv og din motivation. Du vil forhåbentlig blive klogere på dig selv, dine vaner og handlemønstre – så du ikke kun får et vægttab her og nu – men et vægttab som holder!

Du vil blandt andet få en personlig plan og gode redskaber til at vælge det rigtige for dig, dit ønske om vægttab og til det liv du ønsker.

Det skal være realistisk og der også skal være plads til lidt af det usunde.

I mit 8 ugers forløb, vil jeg være ved din side til at guide dig – også hvis du falder i, motivationen svigter eller du står med nogle andre udfordringer!

Læs mere om priser her

Vægttab hos børn eller jer som familie

Overvægt hos børn er meget komplekst og har stor betydning for dit barns sundhed og trivsel. Ikke kun nu – men også i voksenlivet.

Jeg tilbyder kostvejledning til børn og deres familie.

Det er forældres ansvar at lære sine børn sunde madvaner – og forskning viser desværre, at ca 70% af overvægtige børn, vil forblive overvægtige resten af livet.

Jeg kan hjælpe med at få indarbejdet sunde madvaner og en sund livsstil, så dit barn kan blive (og forblive) sund og normalvægtig.

Kontakt mig gerne og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe og hvad det vil koste.