Vægttab

De ekstra kilo kan have mange årsager. Det handler ofte ikke blot om, hvad du spiser – men f.eks. også om dine tanker om dig selv og din motivation. Vidste du, at f.eks. stress, alder og hormonelle forstyrrelser kan medvirke til de ekstra kilo, og samtidig gøre det svært for dig at tabe dig? 

Slankekure som ikke har virket og negative tanker om dig selv og din krop – virker ikke fremmende på den krop eller det liv du ønsker. Du fortjener at være glad for din krop. Måske vil du gerne af med de ekstra kilo efter graviditet og få din krop igen?

Jeg oplever, at mange som er eller har været i et vægttabsforløb og som “falder i” – har en tendens til at give op.

Jeg vil gerne væk fra denne tanke om at give op, når det måske ikke lige lykkedes. Det er kun menneskeligt – og det handler mere om, at blive bevidst om, hvorfor det sker, så du har nogle værktøjer til næste gang.

Jeg vægter højt, at vægttab og sundhed følges ad og at der er stor fokus på, at du mentalt kan følge med og din krop ligeså.

En slank krop er ikke ensbetydende med en sund krop, og derfor vil det ikke nødvendigvis være det hurtige vægttab du vil opnå ved mig.

Ved at vælge mig som din kostvejleder, vil vi b.la have fokus på dig, dit liv og din motivation. Du vil forhåbentlig blive klogere på dig selv,  dine vaner og handlemønstre – så du ikke kun får et vægttab her og nu – men et vægttab som holder!

Du vil få en personlig kostplan og gode redskaber, til at vælge det rigtige for dig og dit vægttab og til det liv du ønsker.

Det handler om at være realistisk og at der skal være plads til lidt af det usunde.

Jeg vil være ved din side til at guide dig – også hvis du falder i, motivationen svigter eller du står med nogle andre udfordringer!

Vægttab hos børn eller jer som familie

Overvægt hos børn er meget komplekst og har stor betydning for dit barns sundhed og trivsel. Ikke kun nu – men også i voksenlivet.

Jeg tilbyder kostvejledning til børn og deres familie.

Det er forældres ansvar at lære sine børn sunde madvaner – og forskning viser desværre, at ca 70% af overvægtige børn, vil forblive overvægtige resten af livet.

Jeg kan hjælpe med at få indarbejdet sunde madvaner og en sund livsstil, så dit barn kan blive (og forblive) sund og normalvægtig.

Kontakt mig gerne og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe og hvad det vil koste.