Vægttab

Gør du alt for at tabe dig – men det vil bare ikke lykkedes? Et vægttab handler ikke altid kun om kalorier – der kan være flere årsager til, at din krop ikke samarbejder med dig – f.eks. hormonelle ubalancer. Måske overvejer du en, der kan give dig det skub, du ved, at du har brug for og som er med dig? Jeg kan hjælpe dig med, at få lagt en plan, så du kommer i mål med det vægttab du ønsker – uden at tælle kalorier og uden noget er forbud.

Sundt og varigt vægttab

Ønsker du mere overskud, energi og konkrete redskaber til at træffe de rigtige valg for dig?

Et forløb hos mig er ikke en kur, men en kost og livsstilsomlægning som du skal kunne se dig selv i.

En kostplan tilrettelægges efter dig og dine behov – jeg vægter højt, at vægttab og sundhed følges ad og at du igennem forløbet vil få indarbejdet gode og sunde vaner, som du kan fortsætte med videre i dit liv. Det handler ikke om enten eller – men om balance.

Ligeledes, at motion er noget du gerne vil eller gerne vil finde lysten til at ville. Hvis det i sidste ende er noget som stresser, eller det er noget som du tænker at du skal, bør eller burde – fungerer det sjældent, og så er det vigtigere, at fokus er på en sund kost og en sund livsstil i øvrigt, fremfor at give op – og så kan det være det med motionen kommer senere.

Ved at vælge mig som din kostvejleder, vil du forhåbentlig blive klogere på dig selv, dine vaner og handlemønstre så du lærer at træffe de rigtige valg for dig – så du ikke kun får et vægttab her og nu – men et vægttab som holder!

Du vil blandt andet få en personlig plan der indeholder konkrete redskaber til at sammensætte din mad, til at vælge det rigtige for dig, dit ønske om vægttab og det liv du ønsker. Derudover får du opskrifter, gode og lækre forslag til måltider samt en komplet kostguide.

I mit 8 og 12 ugers forløb vil jeg være ved din side til at guide dig, hvis du har brug for en snak eller har spørgsmål og vi har ugentlige opfølgninger

Der er altid mulighed for at forlænge og er du i tvivl, om det er det rette for dig eller hvad du skal vælge – så er et kald gratis og uforpligtende

Læs mere om priser her

Vægttab hos børn eller jer som familie

Overvægt hos børn er meget komplekst og har stor betydning for dit barns sundhed og trivsel. Ikke kun nu – men også i voksenlivet.

Jeg tilbyder kostvejledning til børn og deres familie.

Det er forældres ansvar at lære sine børn sunde madvaner – og forskning viser desværre, at ca 70% af overvægtige børn, vil forblive overvægtige resten af livet.

Jeg kan hjælpe med at få indarbejdet sunde madvaner og en sund livsstil, så dit barn kan blive sund og normalvægtig.

Kontakt mig gerne og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe og hvad det vil koste.