Hvem er jeg?

Jeg hedder Mie, er 37 år gammel og mor til 2 drenge på 5 og 14 år.

Jeg er uddannet kostvejleder ved Kostakademiet, Hover Sundhedshøjskole.

Det er en uddannelse, som tager ca. 2 år. Der undervises i kosten og livsstil og dens betydning for vores krop og helbred. Dette ud fra et funktionel medicin princip.

Desuden undervises der også i coaching og kommunikation og jeg har taget eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære.

Jeg arbejder derfor ud fra en holistisk tilgang, hvor symptomer og sygdomme ofte er kroppens måde, at fortælle dig, at noget ikke er i balance. Symptomer kan være både fysisk og psykisk.

Kosten og livsstil spiller en utrolig stor rolle i vores velbefindende, og jeg ved, at man igennem kosten og en sund livsstil, kan helbrede mange sygdomme og symptomer – eller i hvert fald få mindre eller færre symptomer og selvfølgelig også gennem kosten og en sund livsstil – opnå et vægttab som holder!

En sund og varieret kost indeholder også noget af det usunde – men det handler om, at finde en sund balance.

Jeg tog i forbindelse med min første graviditet 30 kg på, og jeg har desuden slidgigt flere steder i min krop, samt en skade som giver mig smerter. Jeg har derfor selv mærket på egen krop – hvad det betyder, at ændre sin kost og blive opmærksom på de ting og udfordringer i ens liv, som ikke bidrager til noget – hverken vægttab, eller at jeg fysisk fik det bedre.

At finde sig selv og sin egen balance i kosten og en sund livsstil, er en investering i dit liv og din fremtid som tager tid – men det vil bidrage til en gladere og sundere dig!

Jeg tilbyder altid en gratis indledende samtale, hvor vi kan finde ud af, om jeg kan hjælpe dig, og om du vil vælge mig som din kostvejleder.