Hvem er jeg?

Jeg hedder Mie, er 40 år gammel og mor til 2 drenge på 7 og 16 år.

Jeg er uddannet klinisk kostvejleder ved Kostakademiet på Hover Sundhedshøjskole, hvor man gennem deres uddannelse, bliver dygtig nok til at kunne indgå i det danske sundhedsvæsen.

Uddannelsen tager ca. 2,5 år. Der undervises i kosten og dens betydning for vores krop og helbred. Dette ud fra et funktionel medicin princip.

Desuden undervises der også i sundhedspsykologi/coaching og jeg har eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære Se uddannelsesbevis her.

Jeg arbejder derfor ud fra en holistisk tilgang, hvor symptomer og sygdomme ofte er kroppens måde, at fortælle dig at noget ikke er i balance. Symptomer kan være både fysisk og psykisk

Jeg synes det er vigtigt, at have fokus på løsninger og muligheder – fremfor begrænsninger.

Som klient hos mig, vil du få en kostvejleder, der ser dig – som det menneske du er.

Jeg har ikke kun fokus på kosten – men også på vaner og de udfordringer du måske måtte have.

At finde sig selv og sin egen balance i kosten og en sund livsstil, er – som jeg ser det, en investering i dit liv, din sundhed og i din fremtid.

Mine egne grunde til at uddanne mig indenfor kosten var mange. Dels tog jeg i forbindelse med min første graviditet 30 kg på – tabte egentlig de fleste hurtigt igen – men ikke på nogen sund måde. De sidste kilo var svære og jeg følte ikke, at min krop fungerede som jeg ønskede.

Jeg var også ude for en ulykke da jeg var 25 år og en lang periode på smertestillende fulgte derefter, hvor jeg til sidst fik mavesår.

Oveni- var jeg alene mor til en 2 årig og med en uvis fremtid – ikke kun i forhold til mit helbred – men jeg kunne heller ikke komme tilbage til mit arbejde.

Jeg var ikke glad og kunne ikke se mig selv i det liv og måtte gøre noget – og det gjorde jeg – selvom det tog tid!

Jeg har stadig mange begrænsninger og må tage smertestillende ved behov – men jeg lytter til min krop nu – og har lært, hvor vigtig egenomsorg er.

I dag har jeg en sundere krop end jeg nogensinde har haft – og så arbejder jeg med det jeg elsker, og som giver rigtig meget mening for mig – at hjælpe andre til en sundere livsstil som de kan se sig selv i – og til at blive en sundere og gladere udgave af sig selv

Som kostvejleder tilbyder jeg altid en gratis uforpligtende snak. Du er også meget velkommen til at sende mig en mail.

Mie May Kristensen - Certificeret kostvejleder