Hvem er jeg?

Jeg hedder Mie, er 38 år gammel og mor til 2 drenge på 5 og 14 år.

Jeg er uddannet kostvejleder ved Kostakademiet på Hover Sundhedshøjskole.

Uddannelsen tager ca. 2 år. Der undervises i kosten og dens betydning for vores krop og helbred. Dette ud fra et funktionel medicin princip.

Desuden undervises der også i coaching og jeg har eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Se uddannelsesbevis her.

Jeg arbejder derfor ud fra en holistisk tilgang, hvor symptomer og sygdomme ofte er kroppens måde, at fortælle dig at noget ikke er i balance. Symptomer kan være både fysisk og psykisk.

Mine grunde til at uddanne mig indenfor kosten var mange. Dels tog jeg i forbindelse med min første graviditet 30 kg på – tabte egentlig de fleste hurtigt igen – men ikke på nogen sund måde. De sidste kilo var svære og jeg følte ikke, at min krop fungerede som jeg ønskede. Jeg var også ude for en ulykke da jeg var 26 år som gav mig en diskusprolaps, slidgigt og smerter – og en lang periode på smertestillende fulgte derefter hvor jeg til sidst fik mavesår.

Min søn udviklede også som ca. 4 årig eksem og min læge ville som så mange andre læger udskrive binyrebarkhormon – hvor jeg mærkede lysten til at finde ud af, hvorfor han fik eksem?

Jeg begyndte at ændre på vores kost og min livsstil og jeg kom fri af mavesårsmedicin som følge af de mange smertestillende og jeg tager ikke længere smertestillende på daglig basis – men ved behov.

Jeg tabte de sidste kilo og begyndte at finde ud af at leve på en måde, som gjorde at min krop kom i bedre balance og min søns eksem forsvandt også ret hurtigt – uden brug af medicin.

Jeg arbejder med det, som jeg synes er virkelig spændende og som giver rigtig god mening – nemlig at helbrede, forebygge og hjælpe andre til en bedre forståelse af deres krop og sundhed gennem kosten og en sund livsstil.

Jeg synes det er vigtigt at have fokus på, hvad kroppen fortæller dig, på løsninger og muligheder – fremfor begrænsninger og jeg brænder for at hjælpe andre til et bedre velbefindende.

At finde sig selv og sin egen balance i kosten og en sund livsstil, er en investering i dit liv og din fremtid som kan tage tid – men det kan helt sikkert bidrage til et bedre velbefindende og et bedre helbred.

Som kostvejleder tilbyder jeg altid en gratis uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at sende mig en mail.

Mie May Kristensen - Certificeret kostvejleder