Hvem er jeg?

Jeg hedder Mie, er 38 år gammel og mor til 2 drenge på 5 og 14 år.

Jeg er uddannet kostvejleder ved Kostakademiet på Hover Sundhedshøjskole.

Uddannelsen tager ca. 2 år. Der undervises i kosten og dens betydning for vores krop og helbred. Dette ud fra et funktionel medicin princip.

Desuden undervises der også i coaching og jeg har eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære. Se eksamensbevis her.

Jeg arbejder derfor ud fra en holistisk tilgang, hvor symptomer og sygdomme ofte er kroppens måde, at fortælle dig at noget ikke er i balance. Symptomer kan være både fysisk og psykisk.

Kosten og vores livsstil kan spille en utrolig stor rolle i vores velbefindende, og selvom jeg ikke kan love – hvad en kostomlægning vil betyde for dig og dit helbred, ved jeg, at man igennem kosten og en sund livsstil, kan helbrede mange sygdomme og symptomer – eller i hvert fald få mindre eller færre symptomer, og selvfølgelig også gennem kosten og en sund livsstil – opnå et vægttab som holder!

Jeg tog i forbindelse med min første graviditet 30 kg på – tabte egentlig de fleste hurtigt igen- men ikke på nogen sund måde. De sidste kilo var svære og jeg følte ikke, at min krop fungerede som jeg ønskede. Jeg begyndte derfor at ændre på min kost og livsstil – hvilket gav resultater. Desuden har jeg slidgigt flere steder i min krop og smerter efter en skade, hvor jeg især har fundet ud af, hvor meget kosten og en sund livsstil betyder.

Jeg synes det er vigtigt, at have fokus på løsninger og muligheder – fremfor begrænsninger, og jeg brænder for at hjælpe andre til et bedre velbefindende.

At finde sig selv og sin egen balance i kosten og en sund livsstil, er en investering i dit liv og din fremtid som kan tage tid – men det kan helt sikkert bidrage til et bedre velbefindende og et bedre helbred.

Jeg tilbyder altid en gratis uforpligtende samtale. Du er også velkommen til at sende mig en mail.